Om oss

HippMedia är ett medieproduktionsbolag med bas i Malmö. Vi arbetar med att filma och livesända event, konserter, konferenser m.m. över internet.

Livestreaming är framtiden!

Att livesända ett event kan ge stora fördelar för din verksamhet. Tekniken innebär en fantastisk möjlighet att sprida rörlig bild och ljud i realtid till en stor publik.

Livestreamingens kanske främsta egenskap är att överbrygga fysiska avstånd. Med hjälp av den behöver kunder, intressenter och publik inte förflytta sig till den faktiska platsen för att tillgodogöra sig upplevelsen. Det enda som behövs är en internetuppkoppling! Med andra ord; ett enkelt sätt att spara tid och pengar.

Som kommunikationsverktyg är livestreaming inte bara smidigt och kostnadseffektivt, det är dessutom en viktig del av en modern och globaliserad medieutveckling.

Spridningspotentialen är visserligen oändlig, men oavsett hur stor eller liten distribution du önskar utformar vi en produktion som passar för just dina ambitioner.

Har ditt företag aldrig använt livestreaming tidigare? Ingen fara, våra tjänster täcker hela processen, allt du behöver är en vision.

Tveka inte att kontakta oss!

PRESSMEDDELANDE

PRESSRELEASE